tisdag 12 juni 2012

Ännu ett tips på avslutningspresenter

Så här inför sommarlovet så passar det väl bra att göra en tehållare att ge bort? Jag gav bort ett gäng sådana här i sommarpresent till fröknarna på barnens skola förra året och det blev mycket uppskattat. Tedrickarna fick olika varianter av denna tehållare och kaffedrickarna fick after eight-automater. :)
Just nu sitter jag för fullt och avslutar alla kort till lärare och fritidspersonal i mina barns klasser. Av någon underlig anledning så blev det jag som fixar det i år... igen... hihi
Men jag klagar inte för jag tycker det är så himla roligt!!
Vad har du gjort till dina barns fröknar/förskolepersonal/fritidspersonal? Lämna gärna en kommentar så kikar jag gärna på vad du har gjort. Alla idéer tas tacksamt emot!
Hälsningar L8

5 kommentarer:

 1. Stort grattis L8 till andraplatsen som jag läste på Stämpelfabrikens FB-sida att du fick! Efter att ha sett vad du kan åstadkomma och varit med på din kortbokskurs, förvånar det mig stort att du inte blev 1:a!

  Trevlig te-present på bilden. Är det andra en te-burk?, den som det står tea på? Jag driver ju gårdshotell, skulle vara kul att ha handgjorda grejor på frukostbuffén, typ teburkar och sånt.

  Kram Ingrid
  www.skollengardshotell.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ingrid,
   Här är en länk till en kanonbra beskrivning på tehållaren som inspirerande Tesa har gjort: http://tesapysslar.blogg.se/2009/february/beskrivningen.html
   Väldigt uppskattat som present. Det är som en ask där man lyfter på locket och så lägger man i tepåsarna och sedan fungerar det som en automat där man drar ut tepåsarna efterhand som man behöver dem. :)

   Radera
 2. Maria Kvant13:41

  Jag brukar ge handmålade muggar med motiv som speglar personen som ska få den. Detta brukar jag ge de fröknar/ personal som mina barn inte längre ska ha tex när man går från förskola till skola eller från låg till mellanstadiet . Ett trevligt minne som brukar vara mycket uppskattat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt och personligt!! Jag målade mycket porslin när jag var yngre och det var väldigt uppskattat med personliga muggar :)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera