tisdag 18 januari 2011

Snart reser vi...

... iväg till huvudstaden för att besöka ovanstående fackmässa för oss butiker. Dessvärre påverkar detta butikens öppettider och vi håller stängt fredag och lördag denna vecka (21-22/1). Å andra sidan kommer vi hem med massa inspiration och kunskap om vårens trender och nyheter. Så här beskrivs vårversionen av mässan i år:

Formex trendtema
Det mixade, matchade och återbrukade där gammalt och nött blivit nytt igen har fått ett starkt fäste här i Norden. Men nu händer det saker! Vi har börjat längta efter design, konst och skinande blanka ytor igen. Vårens tema på Formex är Glorious mix.

Den personliga blandningen är fortfarande ledstjärnan, men nu tar vi ut svängarna i en mer fantasifull, vågad och optimistisk stil där färgstark konst och design lyfts fram, med en stor dos humor!
Looken är sofistikerad och elegant med en modern jet set-atmosfär. Intrycket är grafiskt och stilrent men samtidigt avslappnat och humoristiskt, med mer stil än pengar som utgångspunkt.
Influenserna hämtas från sextiotalets pop-optimism med naiva former, skulpturala möbler, nya färgkombinationer och stora, grafiska, optiska och psykedeliska mönster som minner om sextiotalets Marimekko och Pucci.
Favoritfärgerna är en harmoni av turkost och jadegrönt, lila och citrongult mot en bas av luftiga, ljusa nästa vita nyanser. Och naturligtvis, massor av skimrande guld. Glamouren är tillbaka! Förbered dig på en ny våg av humoristisk bling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar