fredag 31 juli 2009

Inspiratör - Annette

Framsidan på kortet, ängelstämpel från Reprint, egentligen en julstämpel men såklart att den även kan användas vid andra tillfällen som här.
Inuti kortet, ny textstämpel från Stämpelfabriken och ett sött hänge med ängel. Och nedan ser du hur Annette även dekorerat baksidan på kortet med sin personliga handgjort-av stämpel.
Vi är glada att kunna presentera ännu en inspiratör! Annette Sjöberg, bosatt i Hässleholm är en kreativ kvinna i sina bästa år (51) och har hållit på med något slags pyssel i hela sitt liv. Allt från målning, stickning, virkning och när hon för sju år sedan kom i kontakt med stämplar genom en arbetskamrat så var hon fast. Idag ägnas all fritid åt korttillverkning och scrapbooking och den stackars maken får ibland nöja sig med en "korv" bruna bönor istället för en tidskrävande måltid...Annette har varit kund hos oss under många år och vi är väldigt glada över att få visa upp Annettes kort. Håll utkik för mer från Annette då vi bland annat kommer att visa ett minialbum med spöktema! Buuuu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar