lördag 20 april 2013

Tävling Eurovision Song Contest 2013


Finlands bidrag till ESC 2013 i Malmö blev Krista Siegfrids med låten "Marry Me" som hon framför tillsammans med Team DingDong! En barnsligt kul och poppig låt, otippat värre från Finland!

När jag satt och funderade ut den här tävlingen så var jag ju tvungen att googla och se hur mitt kära hemland skulle representeras i tävlingen och då hittade jag Krista som ju vann i Finland och som inspirerade mig till det här kortet. Lite marängtårta, bröllop och roooooosa över hennes sångnummer.

I Eurovision Song Contest 2013 deltar 39 länder... ovanstående pennor DistressMarkers från Tim Holtz är endast 37 men en lycklig vinnare blir ägare till ALLA 37, alltså vinsten i vår ESC 2013 tävling är ett komplett set av de populära DistressMarker pennorna från Tim Holtz!
I år har ju Sverige äran att arrangera Eurovision Song Contest efter Loreens fantastiska succé i Baku förra året och vi i Malmö har den stora äran att vara värd för hela tävlingen den 18 maj, det är stort! Här i stan börjar man redan ana förberedelser och vad tiden lider så kommer ju Malmö fullständigt explodera i schlageryra! Det måste ju vi också uppmärksamma och vad kan passa bättre än att utlysa vårens roligaste tävling i festivalyran? För att delta i vår tävling vill vi att du skickar in ett valfritt bidrag (kort, LO, altrat etc.) som visar din tolkning eller koppling till årets Eurovision Song Contest. Skriv gärna några rader om ditt bidrag och förklara hur du tolkat. Vi kommer löpande att visa de inskickade bidragen här i vår blogg och vinnaren kommer att utses av en jury efter avslutad tävling. Sista dagen att skicka in bidrag är måndag 20 maj och detta för att man även skall hinna tolka finalen eller årets vinnare!
Tänkt på att när du visar upp ditt bidrag på din blogg måste du länka tillbaka hit till vår blogg och ha med vår tävlingslogga nedanför i ditt inlägg.
Så sätt igång och fundera hur ditt tävlingsbidrag skall se ut, för du vill väl vara med? Varmt välkomna med era bidrag till info@stampelfabriken.com

8 kommentarer:

 1. Anonym20:52

  Stort tack för inspirationen ni gav mig för att skapa den här tavlan http://camillaolssonart.wordpress.com/2013/04/28/meet-angel-anouk-with-pictures-work-in-progress/

  SvaraRadera
 2. Mycket kul idé till en utmaning! Jag kom ganska snabbt på att tolka vårt eget svenska bidrag!
  Det finns att skåda här:
  http://hemmahosulrika.blogspot.se/2013/05/eurovision-inspirerad-utmaning-hos.html

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika,

  Vad kul att du vill vara med i vår tävling!
  Dock måste du skicka en bild till oss på ditt bidrag för att delta. Vi har inte mottagit någon bild... den är kanske på väg?

  Hör av dig om något blivit fel.

  SvaraRadera
 4. Tack för en toppenkul tävling och superfint pris. Mitt bidrag är inspirerat av vårt eget svenska bidrag You och finns här:
  http://hozzan.blogspot.se/2013/05/stampelfabriken-och-schlageryra.html

  SvaraRadera
 5. Jaha, måste jag maila in också?! Det var kanske lite otydligt i texten, men vilken tur att jag tittade in här sista dan på utmaningen då! Fixar det ikväll!

  SvaraRadera
 6. Eurovision och scrapbooking är en perfekt kombination! Se mitt kort HÄR!

  SvaraRadera
 7. Nu har jag postat mitt bidrag i sista sekund :-)

  http://marinassida.blogspot.se/2013/05/eurovision-song-contest-utmaning.html

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas mitt bidrag kom fram på mailen, trots att det inte kommit upp i något inlägg ännu...
  Mvh Marina

  SvaraRadera