onsdag 18 maj 2011

Konservburksgrattis :)

Nästa gång du ska använda en konservburk så kan du passa på att öppna den underifrån och sedan diska ur den ordentligt så du kan använda den och göra en sådan här "konservpresent". Jag tycker det funkar absolut bäst att använda tupperwares konservöppnare då det inte blir några vassa kanter när man öppnat burken som man kan skära sig på. Tänk bara på att om du ex. lägger i choklad eller hemmalagat godis att lägga det i en plastpåse så det inte tar lukt av limmet när du limmar ihop burken när du dekorerat den. Jag brukar ta superglue får då är de verkligen tvungna att öppna burken som man egentligen ska och ingen fattar riktigt hur man gjort. En av fördelarna att använda just tupperwares öppnare är att det nästan är omöjligt att se att man öppnat den i botten.
Lycka till och lämna gärna en kommentar ifall du testar att göra en sådan här konservburk så vi kan kika in till dig och se vad du gjort.
Hälsningar
L8

2 kommentarer:

  1. Sån snygg burk

    SvaraRadera
  2. Tack Snojbi - testa själv för de är superroliga att göra. Det är alltid lika kul att se när de får sin burk och de funderar på hur man egentligen fått in presenten i burken...hihihi

    SvaraRadera