onsdag 16 mars 2011

Altrat påskägg

I helgen hade Reprint återförsäljarträff och jag hade förmånen att få följa med Miia och vara med på deras inspirerande kurser. En av kurserna var att altra ett påskägg. Först ut är mitt påskägg. Miia kommer att visas upp sitt påskägg lite senare här på bloggen.
Mitt är gjort på följande sätt:
Först täckte jag påskägget med lila acrylfärg. När det torkat så tejpade jag på lite olika Tim Holtz tejper och när den lila färgen var torr så kladdade jag på denna underbara turkosa färg. När den turkosa färgen var torr så la jag på crackeleringslack på nästan hela ägget. Slutligen så dekorerade jag med blommor och denna underbara stämpel som jag dekorerade med rosbandet. Om ni missat dessa fina rosband så hoppa in i shopen och kolla in alla härliga färger det finns i. Hittar ni ingen passande färg kan ni alltid välja det vita rosbandet och färga in det i rätt färg.
Hälsningar
L8

2 kommentarer:

 1. Verkligebn jättefint ägg! Älskar färgerna!
  tack för inspirationen!
  :-)
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera
 2. Tack! Det var verkligen superkul att få "kladda" på ordentligt :) Eftersom innehållet jag gjort är turkost och lila tyckte jag det passade med dessa färger. Missa inte att gå in på Facebook och kommentera vad du skulle vilja ha i ditt påskägg så är du med i en utlottning.
  Kram
  L8

  SvaraRadera