onsdag 2 juni 2010

Tröstpriser
Vår tävling med tema Mors dag vanns ju av Camilla Palmqvist i Malmö. I måndags var en lycklig Camilla här i butiken och hämtade sin vinst, en massa fina pysselgrejer. Eftersom vi fick in så många bidrag beslutade vi oss för att även utse tre tröstpriser. Tröstpriset blev en personlig handgjort av-stämpel med något av ovanstående motiv. Blomma, fjäril, fladdermus eller snöflingor. Stämpeln är en djupgraverad omonterad gummistämpel. Vill du beställa en sådan så finns de i vår webshop under personliga stämplar. 125,-
Under sommaren skall vi klura ut fler roliga motiv att ha på en handgjort av-stämpel. Har du själv en idé så kommentera här så kanske det blir verklighet.

4 kommentarer:

 1. Hej hopp! Jag har ju precis beställt stämplar av er men har faktiskt en idé som jag hemskt gärna skulle vilja ha själv! En FÅGEL! Kanske undulatlik? Men annars ialla fall en fågel! =)

  SvaraRadera
 2. Ett hjärta är väl alltid trevligt? :)Eller en pensel? :)
  Elly

  SvaraRadera
 3. Ah, kom på en till :)
  En med en tårta och ljus som man kan sätta på födelsedagsgrejer :)
  Elly

  SvaraRadera
 4. Att signera sitt kort med en personlig stämpel är ju verkligen jättekul! En nyckelpiga hade jag tyckt varit trevligt eller ett löv som man kan färglägga i årstidens färg.

  SvaraRadera