lördag 6 juni 2009

Smygstart av vår blogg

Välkommen!
Nu öppnar Stämpelfabriken en egen blogg! Här kommer du att kunna ta del av tips och trix, inspireras av kort som vi eller våra inspiratörer skapar samt delta i en och annan kul tävling.

Vi inviger bloggen med en utlottning!
Kommentera i detta inlägg och länka från din blogg till oss i ett inlägg eller i din länklista. Berätta gärna i din kommentar nedan vad du vill läsa om i vår blogg så deltar du i utlottningen av lite pysselpryttlar enligt bilden nedan. Utlottningen varar till 30 juni och därefter presenteras en vinnare här i bloggen.
Om du inte har någon blogg så kan du vara med ändå i utlottningen men då får du inte glömma att skriva in din mailadress.

40 kommentarer:

 1. Hejsan!!!
  Va skoj att ni inviger er blogg med en utlottning :0) Alltid trevligt med sånt,det gillar jag...Skulle görna vilja se lite blandat här på er blogg,tips och trix både för layouter och kort.Kanske lite annat man kan scrappa med så man kan bli inspirerad till tusen,gärna lite skisser m.m. Gärna flera utlottningar och tips mellan varven. Här nedan följer länken till min scrapblogg.
  Hoppas du lite tur nu..... Kramis Nettan

  SvaraRadera
 2. Anonym15:04

  Hej, en glad halsning fran USA. Jag ar jatte intresserad av personliga "Handmade by" stamplar, far nog prata med vaninnan min Lotta, och kolla om hon kan inhandla en at mig, ha ha, och sedan overtyga henne att hand leverara den "over here". Lycka till med bloggen. Susanne i NH.

  SvaraRadera
 3. Anonym15:43

  Jag har gjort handgjorda kort i ca 3 år nu och jag efterlyser lite tips och ideer enbart som kortttillverkare för allatidningar är oftast för scrappare och på engelska vill ha lauouter på svenska till korttillverkning. Gillar era stämplar. Mvh carina

  SvaraRadera
 4. Ulrika16:54

  Vad roligt att ni startar en blogg. Jag tycker att det är roligt att se olika tekniker - kanske även mer detaljerade inlägg om hur man går till väga för att nå fram

  SvaraRadera
 5. Anonym18:09

  Jag skulle vilja ha lite tips o trix på olika saker gärna med steg för steg bilder hur man går tillväga + mallar till olika modeller på kort...
  /Anna cha@glocalnet.net

  SvaraRadera
 6. Grattis och lycka till med den nya bloggen, nu ska jag in och kika i webshopen, personliga stämplar är alltid kul.

  SvaraRadera
 7. Vad trevligt att ni har startat en blogg. Har funderingar på egna personliga stämplar.
  Håller med de som skrivit tidigare - lite mer om korttillverkning, steg-för-steg instruktioner samt altrade saker - det hade jag ärna sett mer av...
  http://lottasvra.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Toppen med ännu en scrapblogg finns alldeles för få! ;) Tycker som flera andra om era personliga stämplar och i bloggen är det alltid trevligt att se er använda ert material från shopen. Då blir i alla fall jag ännu mer köpsugen! ;)

  SvaraRadera
 9. Kommer att lägga till er i min länklista så jag ej glömmer att bli inspirerad i sommar :)

  Vill gärna se tips om korttillverkning för nybörjare. Enkla grejer man kan göra utan att kanske ha allt för mycket "verktyg" hemma.

  SvaraRadera
 10. Anonym13:19

  Hej! Vad kul att ni startat en blogg! Håller med de andra om vad jag skulle vilja läsa om här och även altrade saker, tutorials om hur man går tillväga och personliga stämplar är alltid kul.
  Ha en bra söndag!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 11. Vad kul med en ny blogg! Jag skulle vilja se tutorials - steg-för-steg tillverkning och gärna andra tips och trix. Tips på olika kortvikningar skulle jag också vilja se mer av.

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 12. Så roligt med en blogg. Personliga stämplar är roligt, så det får nog bli en beställning. Jag skulle också vilja se lite olika kortvikningar och andra tips och trix om olika tekniker mm. Kram Lena

  SvaraRadera
 13. Alltid roligt med en ny blogg! Här vill jag se massor med gästdesigns-uppdrag, (har ännu inte fått äran att vara det nånstans, så jag ställer med glädje upp! ;-) hihi) skisser att tolka, utlottningar, tips och idéer om hur man kan använda saker på nya sätt. Tutorials ser jag också gärna!!

  SvaraRadera
 14. Kul med en blogg! Jag tycker om att läsa tips och trix samt hur man går till väga.

  SvaraRadera
 15. Anonym20:26

  Som nybörjare i Scrapp- och stämpel-världen håller jag med övriga som kommenterat att olika tips över metoder att använda i sin korttillverkning alltid är bra att få. Jag gillar att utgå från en skiss när jag scrappar så kom gärna med "skisser" man kan få ta del av.
  Kul att ni har personliga stämplar oxå.
  /Karin

  SvaraRadera
 16. Grattis till er nya blogg. Jag vill gärna se skisser, få tips på olika kortvikningar och övrigt tips och trix. Sen är det ju inte helt fel med en utlottning någon gång ibland. :) Här är mitt bloginlägg: http://lenasbloggsida.blogspot.com/2009/06/annu-mera-blogcandy.html Kram Lena

  SvaraRadera
 17. Anonym23:59

  superkul med ny blogg,ser framemot att läsa den!!gillar när man kan få riktiga skisser till kort,bra att ta till när inspirationen tryter ibland!era stämplar är så trevliga!!!
  /sofia
  sofia781@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Oooh wow detta vill man ju inte missa. Skoj med en ny scrap blogg att följa. Intressant att få se vad ni kommer att visa upp här :)

  Vad man vill se här i bloggen? Hmm jaa... Jag gillar att kika på hur man använt sig av olika stämplar både på LO´s, kort och alter. Skisser är alltid skoj.

  Jag har skrivit ett inlägg i min blogg om ert blog candy här: http://gurkiss.com/wp/?p=1744
  jag har även lagt till om ert blog candy i min sidebar, jag hoppas att det var okej...

  kram gurkiss

  SvaraRadera
 19. Anonym08:40

  Jättetrevligt med en blogg för pysselintresserade. Jag kommer definitivt hålla utkik efter inspirerande tips och idéer från er. Trevliga erbjudanden från butiken uppskattas också.
  Hälsningar
  Charlotte (charlotte.tornebladh@gmail.com)

  SvaraRadera
 20. Roligt att ni har skaffat en blogg! =)
  Ser gärna tips på olika tekniker och roliga saker man kan gör på kort!
  Kram

  P.S Har bloggat om detta också! D.S

  SvaraRadera
 21. Klart jag vill vara med och tävla, och självklart har jag med er på min blogg!

  SvaraRadera
 22. Hello!
  I have linked this sweet candy in my special Candy Club Blog!
  U r welcome!!!
  http://fordessert.blogspot.com/
  p.s.i become a follower :)))

  SvaraRadera
 23. Så skoj med en ny blogg! Ännu ett ställe där man kan inhämta lite inspiration... För även om man hållit på ett tag kommer det ju ständigt nya tekniker, idéer och produkter.
  Har länkat hit i min blogg.
  MVH, Therése

  SvaraRadera
 24. Hi!
  Beautiful blog and nice candy. Thank you for the chance to win.
  I linked your candy on my sidebar.
  Welcome to my blog.
  Hugs...

  SvaraRadera
 25. thans for this blog candy.
  Here's my link :
  http://scrapdelaure.over-blog.com/article-33144504.html

  SvaraRadera
 26. Hejsan!
  Vad kul med en ny blogg!!! Här hoppas jag finna massor med ny & kreativ inspiration till mina kort & övriga lo:s.
  Jag är mest intresserad av olika kortvikningar & hemskt gärna med utförliga beskrivningar. Älskar kort i ovanliga former.
  Nu sak jag in & studera shopen =O)

  Vänligen
  //Veronica Kjellgren

  SvaraRadera
 27. En ny blogg! Toppen kul! Jag är mest intresserad av korttillverkning. Då gärne med olika kortvikningar och olika tekniker med utförlig beskrivning. Jag ser fram emot vad som händer här inne framöver. Kommer snart tillbaka och kikar igen. Nu fortsätter jag till shopen, vilket inte brukar vara bra för plånboken, inte min iaf ;-O

  SvaraRadera
 28. Tycker er sida är väldigt bra när man söker nya fina stämplar och inspiration! Vad jag söker i er blogg..det skulle vara att ni lägger ut alster som er dt gjort men även också ibland bjuda in någon ev som lämnat en kommentar så det blir lite blandat och fler får chansen att visa vad de kan göra.(det skulle jag gärna villja göra ialf) vill gärna ha ibland beskrivningar hur laout/kort gjort-mer vad de har använt för trix etc...
  // Michaela

  SvaraRadera
 29. Allt inom bildhantering typ Photoshop (som finns på min dator :-) ), är av stor intr.
  /Marianne

  SvaraRadera
 30. Kul..jag kommer följa er!
  mvh Malin

  SvaraRadera
 31. Å va kul med en ny blogg att följa!! Jag har länkat hit fån min blogg...
  http://scrappat.hjordgrafik.com/#post4

  SvaraRadera
 32. Skoj med en rykande färsk blogg :-D Jag har bokmärkt er och självklart länkat från min blogg till er:
  http://dragonheart66.bloggsida.se/scrapbooking/bloggcandy-scrapbooking/candy-hos-stampelfabriken

  Jag vill läsa om olika tekniker, bli inspirerad av er dt och era framtida(??) gäst dt. Kul att se lite olika stilar tycker jag. Tävlingar älskar jag och skisser!
  Kram Nelle

  SvaraRadera
 33. wow lovely blog candy! i dont have a blog yet (i can wait to start one..) but i will tell my friend about your blog candy :)
  Hugs,
  Meche

  p.s: this is my mail if you need something: mecheche@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Anonym15:05

  En ny rolig blogg man måste följa och det ser ut som den kommer ge mycket inspiritation. Jag har ingen egen blogg men kanske blr inspirerade av er att även börja med det. Självklart vill jag ocså vara mer i er bloggcandy då det var så många fina saker. Hoppas på tur!

  Kram
  Tina
  tina.videll@telia.com

  SvaraRadera
 35. Anonym15:56

  Spännande.Jättebra när man kan få tips och ideer på svenska,man behöver inspiration och lite hjälp för att komma igång.
  Ni är alltid trevliga och hjälpsamma. Lycka till önskar

  Anki Ottosson
  ankiottosson@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Vad kul med en ny blogg att följa! Här läser jag gärna och får tips om olika kortvikningar samt hur ni på olika sätt använder era fina stämplar. Har länkat till er från sideboarden i min blogg.

  http://emmapysslar.blogspot.com/

  /Emma

  SvaraRadera
 37. Anonym18:53

  Grattis till en fin och inspirerande blogg. Kul att kunna titta på mina pysselgurus samlade alster!
  Min mailadress är zappe@telia.com då jag inte har någon blogg.
  Kram
  Ingrid (Larsson)

  SvaraRadera
 38. Alltid kul med nya bloggar och ännu roligare när man hittar den :)

  SvaraRadera
 39. Anonym20:37

  Extra kul att Stämpelfabriken visar framfötterna och satsar på decoupage i höst! Det är jättestort i många andra länder, tex Tyskland, Italien och Australien men av någon märklig anledning nästan okänt i sverige. Pratade nyligen med en svenskitalienska som berättade att hon i italien hållt på flera år med decoupage. På besök i Sverige fattade ingen vad hon höll på - här gällde scrapbooking! Något sådant hade hon aldrig hört talas om, men testade och blev fast. Men hon får handla allt på nätet för i Italien finns ingen som säljer scrapbboking - decoupage däremot...Interessant! Men kan italienarna så kan vi - fram för mer decoupage! hälsningar Sophie

  SvaraRadera
 40. Anonym15:47

  Hej och grattis till er nya blogg, alltid lika kul med fler sidor att inspireras av, det kan man aldrig få för mycket av. Jag tycker en bra sida ska ha lite av varje, inspiration, steg för steg-beskrivningar,tips och trix, information när det släpps nya saker, lite tävlingar kanske, det är alltid kul.Kram Camilla. camilla_1968@hotmail.com

  SvaraRadera