fredag 29 juli 2011

Hanoverian - Ny serie



En ny serie från Docrafts har landat i butiken - Hanoverian. Pappersblock med 24 ark olika mönstrade papper, band och dekorationsnitar. Ljuvligt romantiskt med gammaldags blommor och dova färger. Även nya numret av tidningen Creativity finns nu i butik!
Vi önskar alla bloggläsare en skön helg!

tisdag 26 juli 2011

Sommarhälsningar !

Vi hade det stora nöjet att vara bjudna på en fantastisk 40+40 sommarfest för ett par helger sedan och ville givetvis framföra vårt tack till värdparet efteråt:) Det blev ett fräscht somrigt kort i rött och vitt. Prickigt, randigt och rutigt ger en härlig kombination. Blomman är en s.k "transparancy" som jag stuckit igenom med en extra stor prickig nit. Allt material hittar du i butiken, vi fortsätter med sommaröppettider 11-16 vardagar. Välkommen!
Önskar alla bloggläsare en solig och somrig vecka, den sista i Juli 2011!

fredag 22 juli 2011

Glass i stora lass!



Ännu en "nollning" i familjen som firades igår i hällande ösregn som även var ihållande... Det var dock inget som hindrade firandet till att bli en angenäm kväll med grillat och gott vin:) Till födelsedagsgrisen tillverkade jag ett grattiskort i form av en glass! Har sett dessa glasskort på nätet men inte hittat någon mall eller beskrivning så jag utgick helt enkelt från ett vanligt 10x15 kort, rundade hörnen, dekorerade med mönsterpapper och stansade ut "bettet" med en scalloped cirkelstans. Glasspinnen är utskuren i kraftig papp och klädd med brunt papper. Det här var superenkelt och roligt och jag kommer definitivt göra fler!
Med hopp om att solen tittar fram önskar vi alla bloggläsare en trevlig helg!

onsdag 13 juli 2011

Celebrate!



Idag visar vi ännu en av de mycket användbara stämpelseten från Popcorn the Bear. Celebrate heter detta set och innehåller bl.a texterna Happy Birthday, Party Time, You´re invited, Celebrate och den lilla söta ankan i hela 3 olika utföranden. Just nu hittar du stämpelseten till sommarpris: 79,-/ set.

fredag 8 juli 2011

Popcorn the Bear & Friends




Idag visar vi några kort med de härliga Popcorn the Bear stämplarna. Jag har valt att visa några motiv som kanske passar bra när man skall göra kort till en kille:) Ibland är det svårt att hitta motiv till killar men i seten med Popcorn stämplarna finns många passande motiv samt att det följer med en massa texter och annat smått och gott i stämpelsetet. Golfing, Fishing, Father´s day samt Football heter dessa som du hittar i webshoppen eller butiken i Malmö. Just nu till ett sommarpris 79,-/st (ord.pris 99,-) Vi önskar alla bloggläsare en somrig helg!

tisdag 5 juli 2011

Ett gäng tehållare





Lika men ändå så olika... När det var skolavslutning för någon vecka sedan så gjorde jag några tehållare till delar av fritidspersonalen som jag slog in i cellofanpapper och gjorde ett sommarkort från klassen som vi band fast i presenten. Kan även rekommendera denna tehållare som en värdinnepresent när man ska iväg på middag då det blir väldigt uppskattat. Jag har utgått från superinspirerande Tesas beskrivning men fått ändra lite på mina mått för att få asken att passa till Friggs goda te. Dessa tehållare innehåller smakerna "creamy blueberry"och "sweet appelpie".
Hälsningar
L8

fredag 1 juli 2011

Ålder är endast en siffra!

För ett par helger sedan var det överraskningsfest i släkten. Johans systerdotter nollade och har firat sin dag med en resa men en omtänksam sambo ordnade så att även familj och vänner fick tillfälle att fira! Pappret från Kaiser blev en bra grund till ett grattiskort åt en som "nollar" för visst är väl ålder endast en siffra? Vi önskar alla bloggläsare en riktigt somrig första helg i juli månad 2011!